Det finns två saker som jag är lite extra intresserad av och det är att föda upp hundar och att träna! Att ta hand om hundarna är naturligtvis ett heltidsjobb och när man, som jag, även gillar att träna dagligen så blir det mycket att stå i!

Jag stiger upp tidigt på morgonen för att hinna ta hand om både hundarna och att hinna med att träna. Då jag bor på landet så tränas jag mest utomhus och ofta tar jag också med mig hundarna ut på promenad. Det är inte svårt att hålla sin kropp i balans när man har en hundkennel då det krävs att man är aktiv med kroppen hela tiden.

Kombinerat intresse och arbete

Vi har alla olika intressen och det märks tydligt när man tar sig en titt på vad vi väljer att göra med vår lediga tid såväl som med den tid vi lägger på arbete. Jag har haft turen att kunna kombinera min stora passion för hundar med mitt jobb, och jag råder alla som har den möjligheten att genast hoppa på tåget, för bättre än så kan man inte ha det!

Det är naturligtvis mycket lättare att stiga upp på morgonen och sätta igång med arbetet när det är hundar som jag ska ta hand om på ett eller annat sätt då det ju är min allra största passion!

Att få tid till träning

Som jag redan nämnt så är jag ju också väldigt intresserad av träning och det finns bara en sak jag har att säga om att hinna med träning och det är att vi alla har tid att träna! Om jag, som har en kennel, hinner träna så hinner även du!